BLI AKTMODELL NÅ

Ja, det du kan alltid når du får oppdragsforespørsel men hvis du sa ja på oppdragsforespørsel da du må ta oppdraget. Det finnes imidlertid unntak når du kan si fra deg en ordre, for eksempel sykdom, ulykke, manglende kontakt med klienten. Husk å alltid varsle actmodellnorge.com så raskt som mulig i en slik situasjon

KAN JEG IKKE AKSEPTERE OPPDRAG?

BLI AKTMODELL NÅ

JA, dette er mulig, du kan få mulig å vise profilen til dem du ønsker da for du link og passord.

ER DET MULIG BEHOLDE PROFILEN UTEN Å VISE DEN I MODELLKATALOG?

JA, hvis du ønsker å slette profilen din da bare ta kontakt post@aktmodellnorge.com og skriv at du ønsker det og vi sletter profilen din i løped av 12 timer.

KAN JEG SLETTE MIN PROFIL?

Send bildene du ønsker å anonymisere til post@aktmodellenorge.com så gjør vi dette for deg uten kostnad. 

JEG ØNSKER Å ANONYMISERE MINE BILDER, HVORDAN KAN GHJØRE DET?

Ja, det bør du. Men det er ikke noe krav til det, vi krever kun portrett og helfigur bilder.

Det er helt klart en fordel. Profil siden gjør at du vil kunne få oppdragsforespørsler basert på dine bilder. 

 

BØR JEG LASTE OPP BILDER?

I trinn 5 det er et skjema som du kan laste opp dine bilder, hvis du ønsker å endre bilder bruker du samme skjema.

HVORDAN LASTER JEG OPP BILDER ?

For å publisere din profil må du fylle ut registrering skjema

 

Les om privacy policy og klikk aksepterer. 

 

Din profil blir publisert og synlig for andre i løped av  3 virkedager 

PUBLISERING AV DIN PROFIL?

SPØRSMÅLL OM PROFIL

Formidlingshonorar er det som skaper inntekt for aktmodellenorge.com. 

Formdlingshonoraret varierer fra fast gebyr til en prosentsats mellom 10% og 20% + eks. mva.  

Du som modell vil alltid sitte igjen med brorparten av det totale oppdrags beløpet. 

HVA ER FORMIDLINGSHONORAR?

Ikke i det hele tatt, du får inntekt for oppdraget som er utført, så det er viktig at du er medlem av fellesskapet vårt og får oppdrag så ofte som mulig. Aktmodellnorge.com gjør alt for at våre modeller skal være synlige for potensielle kunder

ER JEG GARANTERT INNTEKT?

Ved utført oppdrag betaler klient kan betale direkte til deg eller du kan bestemme at aktmodellenorge.com fakturerer klienten, da du får betalt når klient har oppgjort faktura. 

Vi foretrekker at klient betaler mot deg som modell med en gang etter oppdrag er utført, så er du sikret betaling. Aktmodellenorge.com fakturer deretter deg for formidlingshonorar. 

HVORDAN FÅR JEG BETALT?

Du vil motta et oppdragsforespørsel  hver gang en kunde besøker aktmodellnorge.com og velger deg fra vår modellkatalog. Du vil også motta et oppdragsforespørsel  dersom kunden sender oss en forespørsel om tilgjengelighet av noen modell. Du bestemmer selv om du vil få oppdrag eller nei, hvis du vil få oppdrag da du bekrefter det på oppdragsforespørsel fra oss da sender vi svar til kunde at kan booke deg. 

HVORDAN FÅR JEG OPPDRAG?

Ja. når du bestemmer om bli modell, fuller du ut skjema BLI MODELL SKJEMA da vi skal kontakte med deg og forklare alt om hvordan det fungerer. I neste trinn vi avtaler ca en time møte med en av våre modeller som skal forklare deg og vise hvordan du kan stille opp.

FÅR JEG OPPLÆRING?

Alle kan bli en aktmodell. Enten du er nybegynner eller profesjonell i denne bransjen - Alt avhenger av deg Det er ingen krav til kropp eller utseende, en aktmodell kommer i alle former og farger så frem du er komfortabel med nakenhet! Alle kropp passer fint for denne bransjen! 

Alle kan bli en aktmodell

GENERALLE SPØRSMÅLL

HVEM KAN BLI MODELL?

Å bli aktmodell er veldig enkelt - med aktmodellnorge.com! Start din karriere som modell hos oss. Uansett om du er nybegynner eller profesjonell i denne bransjen – Alt avhenger av deg!

 

Hvis du har litt fritid, føler du deg komfortabel med nakenhet og ønsker å tjene penger, så er du på rett sted. Aktmodellnorge.com er en formidling portal både for oppdragsgiver som ser etter aktmodeller og dag som vil bli presentert til oppdragsgiverne. Registrer deg i vår modellkatalog og vær synlig for potensielle kunder som er interessert i deg, motta oppdrager og tjen penger.

Følg veien din for å bli en aktmodell
Søk som modell - det er enkelt!
Finn interessante jobbtilbud på nett nå!
Online modellprofil med ditt!

 

Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene og svarene her, men hvis du finner ikke det som du vil vite, skriv til post@aktmodellnorge.com vi svarer så fort vi kan.

som mulig.

Kanskje Aktmodellnorge.com er ikke Norges største og eneste men er på vei å bli beste aktmodellers modell formidlings-portal 

Norges beste aktmodellers formidlings-portal

For kunst, glede, fest og mer !

AKTMODELLNORGE.COM

 

+47 968 288 04

aktmodellnorge.com